Het Eurocircuits’ Customer Service Team zoekt Sales Support Medewerkers.

EC logo_RGB_10cm_2015Eurocircuits is een PCB fabrikant en specialiseert zich in de fabricage van prototypes en kleine series. Al onze services zijn online beschikbaar. Gezien deze specialisatie is de elektronica hardware ontwikkelaar onze doelklant. Om ons doelpubliek van elektronici optimaal aan te spreken en aan ons te binden, heeft Eurocircuits sinds meerdere jaren eigen online tools ontwikkeld die het werk van de elektronica hardware ontwikkelaar vergemakkelijken.

Beter bekend als PCB Visualizer. Vanaf het moment dat wij de klantdata via onze site ontvangen, start de analyse software op. Deze visualiseert de print en voert een complete DRC/DFM uit. Allemaal nog voor de klant zijn bestelling plaatst. Tegelijkertijd heeft de klant een groot aantal tools ter beschikking waarmee hij op de print kan ingrijpen, Buildup editor, Layer editor, Classification wizard, Marking editor, Panel editor, PCB Pixture editor, enz…

2017 hebben we deze tools uitgebreid met de PCBA Visualizer. Zelfde concept als de PCB Visualizer maar nu voor de bestukte print. Voegen we aan de PCB-data, de Bill Of Material en de Component Placement List toe, dan kunnen we DRC/DFM uitvoeren voor de bestukte print. De PCBA “right first time” is ons motto.

Waar Eurocircuits voor staat kan u hier vinden.

Inmiddels is het aantal klanten dat onze gratis tools gebruikt dermate toegenomen dat ook het aantal vragen is toegenomen en willen wij ons Customer Support Team uitbreiden met Sales Support Medewerkers.

U heeft een technische achtergrond, bachelor (elektronica of elektro-mechanica) of een gelijkaardige technische kennis door ervaring, en u bent tevens een vlotte communicator en drukt zich vlot uit in het Nederlands, Engels en Frans. De kennis van Duits zien we als een pluspunt.

U bent samen met uw collega’s verantwoordelijk voor de eerstelijnszorg voor onze klanten. U lost hun vragen op die zij zullen stellen via, online chat, e-mail, telefoon, enz… Uiteraard kunt u terugvallen op specialisten die u kunnen bijstaan en zal u zelf naar verloop van tijd in meerdere themas specialiseren.

Een PC, het internet en allerhande software gebruiken is uw 2de natuur en kan u zich vinden in een paperless office.

Uw werkplek zal ons hoofdkantoor in Mechelen zijn, maar deelnames aan beurzen, events en seminaries en occasionele bezoeken aan klanten behoren eveneens tot de opgaven. Ook onze fabrieken in Hongarije en Duitsland zal u leren kennen.

Denkt u dat u de juiste persoon bent voor deze job, stuur dan een mail naar dirk.stans@eurocircuits.com met uw motivatie en CV met opgave van de referentie SSM-2017.